Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí reparteix 275 targetes moneder per als infants amb beca menjador

Un total de 275 infants de Constantí ja disposen des d’aquest dissabte de les targetes moneder que permetran que les famílies amb infants que tenen concedida una beca menjador puguin continuar disposant de l’ajut del menjador i del servei d’àpats, malgat que les escoles estiguin tancades. El repartiment s’ha fet de manera esglaonada, per cicles educatius, per tal d’evitar aglomeracions i respectar les mesures de protecció i distanciament social establertes per l’emergència sanitària. Durant l’entrega de les targetes s’ha fet arribar també a les famílies unes recomanacions de les escoles relatives a les tasques que els infants han de realitzar durant aquests dies de confinament.

L’Ajuntament de Constantí i el Consell Comarcal del Tarragonès han coordinat aquesta acció, que beneficiarà tots aquells infants i famílies que durant el curs escolar són beneficiàries de les beques menjador. Les targetes estan carregades amb 40 euros, i les famílies podran utilitzar-les per comprar aliments en qualsevol establiment. Des de l’Ajuntament de Constantí es vol recordar que aquestes targetes només serveixen per comprar aliments. Un cop s’acabi el saldo, la targeta no s’ha de llençar atès que, si es perllonga el tancament de les escoles i la situació de confinament, es tornaran a recarregar.

L’Ajuntament de Constantí continua plantejant com una de les actuacions prioritàries la detecció i la garantia de la cobertura de les necessitats d’alimentació dels infants. Totes les famílies que no van poder recollir les seves targetes moneder aquest passat dissabte, poden recollir-la a les oficines de la Policia Local (carrer de Les Creus, 30) de 9 a 14 h.

Back to top