Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament i la UBC fan entrega als comerços de mascaretes elaborades per associacions del municipi

Són múltiples les mostres de solidaritat que s’estan duent a terme a Constantí durant aquestes setmanes. Aquest dimecres, l’Ajuntament de Constantí, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers, han fet entrega als comerços i establiments locals oberts al públic d’un lot de mascaretes d’ús individual que han estat elaborades per part diverses associacions i col·lectius, com l’associació Mujeres Reset, amb la col·laboració de les associacions de dones del municipi, i la professora i les alumnes del Taller de costura de l’Escola d’Adults Municipal.

La tela i el material per l’elaboració d’aquestes mascaretes ha estat donat de manera totalment altruista per part de persones del municipi i de l’Ajuntament, ampliant encara més aquesta xarxa de solidaritat.
Les mascaretes han estat degudament esterilitzades i s’han entregat, de manera individual i envasades al buit, a totes aquelles persones i establiments en funció de les seves necessitats. Juntament amb les mascaretes, s’ha fet entrega també de jocs de guants envasats al buit en bossses individuals.

D’altra banda, l’Assemblea (ANC) de Constantí ha fet aquest dimecres una donació de material per fer mascaretes d’ús individual. En total, són 4 paquets de 100 unitats que ara es portaran a les associacions de dones del municipi per tal de cosir les cintes i després, una vegada esterilitzades, es portaran a repartir entre els comerços i establiments oberts al públic.

Una vegada més, des de l’Ajuntament de Constantí es vol agrair la col·laboració de les associacions i entitats del municipi, i de totes aquelles persones que de manera totalment desinteressada estan ajudant a fer front a aquesta situació.

Back to top