Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El cementiri municipal de Constantí torna a obrir portes aquest dimarts 12 de maig

L’Ajuntament de Constantí informa que a partir d’aquest dimarts 12 de maig tornarà a obrir portes el cementiri municipal, una vegada el municipi ha entrat en la Fase 1 del procés de desconfinament decretada pel Ministeri de Sanitat.

El cementirI municipal obrirà les seves portes en l’horari habitual d’estiu (De l’1 d’abril al 30 de setembre): els dimarts i dijous de 17 a 19 hores de la tarda, i els dissabtes al matí de 9 a 13 hores.

S’establirà un protocol de seguretat, amb una persona controlant l’accés a la instal·lació. El cementiri ja ha estat netejat i desinfectat, i totes les persones que facin visites al cementiri hauran de complir les mesures de seguretat i d’higiene establertes per tal de prevenir la propagació de la Covid-19, respectant la distància mínima de seguretat i la higiene de mans, amb la necessitat que els usuaris i usuàries portin guants quan hagin de fer servir escales o entrin en contacte amb el material comú.

D’altra banda, s’estableix un límit màxim del 30 % de l’aforament a l’interior de recinte, tal i com marca la normativa. A més, es demana que no acudeixin aquelles persones de grups d’especial vulnerabilitat o que presentin símptomes.

Back to top