Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí crea una Oficina única per la gestió d’ajudes i tràmits de la Covid-19

Aquest dilluns 8 de juny, l’Ajuntament de Constantí ha reobert diversos serveis d’atenció a la ciutadania que estaven tancats des de la declaració d’estat d’alarma a causa del coronavirus. Aquests serveis oferiran atenció presencial però només s’atendrà a les persones que tinguin cita prèvia.

Entre els serveis que han obert aquest dilluns, s’ha posat en marxa una Oficina d’ajudes per la COVID-19, un servei de nova creació i que permetrà atendre de manera centralitzada totes les gestions i ajudes relacionades amb la crisi de la COVID-19. Per tal de reforçar l’atenció a la població en matèria d’ajudes socials i econòmiques, des d’aquesta Oficina es podrà obtenir informació i tramitar totes les ajudes que tant l’Ajuntament de Constantí com les diferents Administracions (Govern de l’Estat i Govern de la Generalitat) han aprovat per pal·liar els efectes socials i econòmics d’aquesta crisi.

Aquesta Oficina COVID-19 es troba situada a l’edifici municipal del carrer Sant Pere 49. La cita prèvia per realitzar els tràmits presencialment es pot demanar a través del telèfon 977 52 05 21 (de 9 a 14 h), a través del correu electrònic: citaprevia@constanti.cat i a través d’un formulari online que es pot trobar al web de l’Ajuntament www.constanti.cat

Des de l’Ajuntament s’informa que una vegada sol·licitada la cita prèvia i en l’hora acordada, per tal d’accedir a les oficines i equipaments municipals caldrà seguir les mesures de prevenció: ús de mascareta obligatori, mantenir distància de seguretat entre persones de 2 metres, atendre les senyalitzacions i indicacions del personal municipal i respectar el límit d’aforament. Només podrà accedir la persona que hagi de realitzar el tràmit corresponent. D’altra banda, l’Ajuntament posarà a la disposició de la ciutadania gel hidroalcohòlic

Back to top