Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí incrementa els ajuts a Càritas i Ampas del municipi

Una de les principals mesures aprovades per l’Ajuntament de Constantí dintre del Pla de reactivació social i ecònòmica del municipi com a conseqüència de la crisi de la COVID-19, suposarà l’increment de la dotació de les subvencions destinades a Càritas Parroquial de Constantí, a les AMPA dels centres educatius i a la Unió de Botiguers.

El Ple celebrat el passat 28 de maig va permetre l’aprovació d’un paquet de mesures socials i econòmiques excepcionals i d’urgència per tal de reactivar l’economia i el comerç local, i per ajudar a totes aquelles famílies en situació de vulnerabilitat. Dintre de la modificació de crèdit als Pressupostos de 2020 que s’ha aprovat, es preveu incrementar en 35.000 €uros la partida pressupostària destinada a les subvencions i ajudes de l’Ajuntament tant a Càritas com a les Ampa de les escoles Centcelles, Mossèn Ramon Bergadà i l’Institut de Constantí, així com també a la Unió de Botiguers.

D’aquesta manera, i davant la situació d’urgència social, s’incrementa en 20.000 €uros la partida destinada a Càritas Parroquial de Constantí,que ha vist notablement incrementades les sol·licituds d’ajuda des de l’inici de la pandèmia, triplicant gairebé el nombre de familíes ateses. També s’incrementen en 10.000 €uros les ajudes que es destinen a les Ampas dels centres educatius del municipi, per a la compra de material escolar i informàtic. D’altra banda, es contempla una ajuda de 5.000 €uros destinada a la Unió de Botiguers per tal de promocionar el comerç local de proximitat.

Des de l’Ajuntament de Constantí es preveu que, en la seva totalitat, aquest Pla de mesures econòmiques i socials tingui un impacte econòmic total d’uns 2 milions d’euros, dels quals, 700.000 euros es destinaran a ajudes directes per a famílies, comerços i entitats.

Back to top