Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els Voluntaris de la Covid-19 faran la Lectura del Manifest de la Flama del Canigó

Aquest dimarts 23 de juny, a les 20 h, tindrà lloc la tradicional Lectura del Manifest de la Flama del Canigó al davant de l’Ajuntament. Aquest any, els encarregats de llegir el manifest seran els voluntaris de la COVID-19 a Constantí, que han col·laborat per fer front a les necessitats i la situació d’emergència social provocada per la pandèmia. Aquesta tradició vinculada al solstici d’estiu esdevindrà un homenatge a tota la societat civil mobilitzada per superar la crisi global provocada per la Covid-19.

Els representants de l’associació MotoClàssic Constantí seran els encarregats de portar la Flama des de Reus. Aquest any no es farà el tradicional recorregut pels carrers del pobla a càrrec de les diverses entitats i associacions.

Des de l’Ajuntament de Constantí es fa una crida a la participació de la ciutadania en aquest acte, amb respecte a les mesures de seguretat i distanciament, i fent ús de mascareta

L’Ajuntament de Constantí promou una Revetlla de Sant Joan amb la màxima seguretat

La Lectura del Manifest de la Flama serà l’únic acte que organitzarà l’Ajuntament de Constantí per celebrar aquest any les Festes de Sant Joan. Davant la situació excepcional a causa de la Covid-19, l’Ajuntament de Constantí vol encarar i reorientar la Revetlla de Sant Joan amb la màxima seguretat i fa una sèrie de recomanacions a la població, com ara celebrar un Sant Joan de caire familiar i amb grups reduïts; gaudir da la festa amb la família i els amics propers, evitant les festes multitudinàries i les grans aglomeracions als espais habituals com platges o similars.

I en cas de llençar petards, cal fer-ho de forma segura i amb les màximes precaucions (evitant l’ús de gel hidroalcohòlic o altres productes inflamables si es tiren petards) i vigilar amb les espurnes a la mascareta, que també es poden encendre

 

Back to top