Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pavelló Poliesportiu Municipal reobrirà el dilluns 29 de juny

L’Ajuntament de Constantí informa que a partir del dilluns 29 de juny reobriran el Pavelló Poliesportiu i el Camp de Futbol Municipal. El consistori ha informat que els abonats no hauran de pagar la quota de gimnàs corresponent al mes de juliol si ja estaven abonats i al corrent de pagament el 14 de març, en compensació dels dies pagats i no gaudits.

Amb la reobertura i tenint en compte la situació d’excepcionalitat, caldrà tenir en compte tot un seguit de mesures de prevenció, higiene i seguretat per garantir la salut tant d’usuaris com de treballadors municipals. En aquest sentit, s’ha elaborat un Pla de contingència amb accions generals per al personal adscrit al servei esportiu, així com als responsables de les entitats i clubs que fan ús de les instal·lacions; i d’altra banda es contemplen mesures destinades als usuaris de classes dirigides i de la zona del gimnàs.
Pel que fa les entitats o clubs, hauran de presentar un compromís de responsabilitat per part de tots els seus esportistes. Es destinarà una zona senyalitzada per cada club o entitat, i no es podrà envair l’espai destinat per altres usos o esportistes.

En relació als usuaris de classes dirigides l’assistència a classes i ús de la zona de gimnàs es farà per cita prèvia. Per poder fer ús de les instal·lacions s’haurà de signar una declaració responsable en matèria de prevenció sanitària. Abans de l’accés al recinte, a l’àrea destinada a recepció, els usuaris s’identificaran i se’ls hi prendrà la temperatura. Tothom que accedeixi a les instal·lacions, i abans de l’activitat, haurà d’haver-se canviat les sabates o sabatilles del carrer. Es recordarà amb cartells en diferents espais de pas la importància de mantenir la distància de seguretat , així com orientar la circulació sempre per la dreta. A més, serà obligatori accedir a la instal·lació amb mascareta, que només es podrà treure a l’hora de realitzar l’activitat física. Cada usuari/a portarà de casa una tovallola neta, així com la beguda que necessiti consumir, que serà personal e intransferible. Els usuaris hauran de gestionar una cita per activitat que es vulgui realitzar, i després haurà d’abandonar les instal.lacions. Es permetrà un màxim de dos activitats continuades (màxim 1 hora per servei), i el número màxim d’usuaris en cada classe serà de 10 persones.

L’horari d’obertura serà de 9 a 14.30 h i de 16 a 20.30 h de dilluns a divendres. Els esportistes i/o usuaris hauran de deixar lliures les instal·lacions 15 minuts abans de l’hora de tancament. La instal.lació romandrà tancada al migdia per efectuar treballs de desinfecció. L’horari de les instal·lacions del Camp de Futbol serà de 8 a 14 hores i de 17 a 23 hores.

Per a més informació i consultes cal trucar al telèfon 977 52 00 79 o correu electrònic poliesportiu@constanti.cat

Consulta la normativa dús de les instal·lacions esportives: Normativa d’ús de les instal.lacions esportives municipals

Horaris de classes dirigides: HORARIS CLASSES DIRIGIDES PAVELLÓ (1)

Back to top