Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es posa en marxa el servei de suport als veïns del Grup Centcelles per a resoldre les patologies estructurals dels habitatges

Aquesta setmana s’ha posat en marxa el servei de suport jurídic a les comunitats de veïns i veïnes del Grup Centcelles, a Constantí. Es tracta d’una de les primeres mesures per a fer front a la problemàtica de les patologies estructurals dels habitatges del barri.

L’Ajuntament de Constantí va signar el passat mes de març un acord amb la Generalitat de Catalunya, mitjançant l’Agencia Catalana de l’Habitatge, per tal de planificar les tasques i impulsar les mesures necessàries per resoldre aquesta problemàtica de les patologies estructurals i les esquerdes que afecten els habitatges del Grup Centcelles.

La posada en marxa d’aquest servei permetrà que dos tècnics treballin en tasques de suport i assessorament als veïns i veïnes del barri. Dintre d’aquesta tasca, una de les primeres mesures és treballar per a la constitució de les comunitats de propietaris dels diferents immobles del barri que encara no estan constituïdes i estan afectats per diverses patologies, per tal de poder accedir als ajuts oficials concedits per la rehabilitació d’habitatges per part de la Generalitat.

El treball es durà a terme a totes les escales afectades, donant prioritat a les que presenten un major grau d’afectació. El treball es realitzarà porta a porta amb els tècnics, que faran visites personalitzades i aniran convenientment acreditats amb targeta identificativa i amb les mesures de seguretat adequades al moment que estem vivint.

Aquest matí, els tècnics acompanyats de diversos representants del consistori han fet una primera visita de treball al mercat municipal que s’instal·la els dijous al carrer Jaume I i a diversos habitatges del barri.

Back to top