Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Reunió informativa amb representants dels Mossos d’Esquadra a la demarcació

Aquest dimecres 22 de juliol s’ha celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí una reunió informativa amb una representació dels Mossos d’Esquadra, concretament amb el Cap i amb el Coordinador de l’Àrea Bàsica Policial del Tarragonès. Per part del consistori municipal han assistit a la reunió l’alcalde, Oscar Sánchez, el regidor de Seguretat Ciutadana, Alfonso Riscos, i el Sergent de la Policia Local de Constantí, Lluís Molina.

La reunió, de caràcter tècnic, s’emmarca dintre de les trobades periòdiques amb els responsables policials a la demarcació i serveixen per posar sobre la taula els mecanismes de coordinació entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local. Durant la reunió s’ha fet una planificació de les qüestions relatives a la seguretat ciutadana i també a les zones rurals. Des de l’Ajuntament s’ha incidit en algunes problemàtiques específiques que preocupen a la ciutadania, i s’ha posat de manifest la necessitat de prendre les mesures necessàries per reduir aquestes incidències.

Finalment, s’ha fet un seguiment de les actuacions policials que s’han desenvolupat al municipi durant els últims mesos, i s’ha  fet una valoració positiva dels operatius conjunts i de la coordinació en les actuacions conjuntes que s’han desenvolupat entre Mossos d’Esquadra i la Policia Local.

Back to top