Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Èlia Canales torna a la competició amb una medalla d’or al Gran Premi d’Espanya celebrat a Madrid

L’arquera del Club de Tir amb Arc de Constantí, Èlia Canales, s’ha proclamat campiona del 2n Gran Premi d’Espanya Villa de Madrid organitzat per la Real Federación Española de Tiro con Arco, que s’ha celebrat durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del Polideportivo Puerta de Hierro (Madrid), i que ha reunit els millors representants estatals del Tir amb Arc.

Aquesta ha esta la primera competició que ha afrontat l’arquera constantinenca després de l’aturada motivada per la pandèmia de la COVID-19, i una vegada més ha complert les expectatives afegint una nova medalla d’or al seu palmarès i consolidant-se com l’arquera més en forma del panorama nacional en la modalitat d’arc recorbat femení.

Èlia Canales va començar la competició superant Ana Maria Chávez en l’eliminatòria de vuitens de final. Ja als quarts de final, superava de forma ajustada l’arquera del Club Arqueros de Pozuelo, María Laorden. A les semifinals s’imposava a Inés de Velasco del Club Sagitta de Tiro con Arco, i a la gran final obtenia la medalla d’or vencent a l’arquera del Club Asirio Tiro con Arco, Leyre Fernández .

Back to top