Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’acte institucional de la Diada es farà aquest any en format virtual

Tenint en compte l’evolució actual de la pandèmia de la Covid-19 a Constantí i les recomanacions de les autoritats sanitàries, l’Ajuntament del municipi ha decidit no celebrar aquest any els actes institucionals de la Diada, com l’ofrena floral institucional per part de les autoritats municipals que cada any es fa al monument a Rafael Casanova, a l’avinguda Onze de Setembre. Tampoc es farà aquest any la tradicional ballada de sardanes al davant de l’Ajuntament.

Representants dels centres educatius del municipi (Escola Centcelles, Escola Mossèn Ramon Bergadà i Institut de Constantí), acompanyats de l’alcalde Óscar Sánchez, seran els encarregats de la lectura del manifest de la Diada Nacional de Catalunya. Aquest any, la lectura es farà de forma virtual a la sala de plens del consistori i es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament aquest dijous 10 de setembre a les 19.30 h.

Back to top