Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Reunió amb la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona per impulsar projectes conjunts

Aquest dijous, 1 d’octubre, s’ha celebrat una reunió a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí amb la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé.

Durant aquesta trobada s’han analitzat diferents temes relacionats amb la promoció econòmica del municipi i s’han acordat diverses qüestions per tal d’impulsar projectes de manera conjunta a Constantí, amb especial incidència al Polígon Industrial. La trobada ha comptat amb diversos representants de l’Ajuntament, amb l’alcalde Oscar Sánchez al capdavant, i tècnics de la cambra tarragonina..

La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha subratllat que “Constantí és un dels municipis més importants del territori i l’hem de mimar”. A més, ha afegit que treballen en “grans projectes perquè Constantí té un gran pol logístic dintre del polígon industrial, que és el més important de Catalunya, i volem impulsar-lo perquè tingui la màxima visibilitat”.

Per la seva banda, l’alcalde Oscar Sánchez ha volgut agrair la visita de la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona perquè “són els grans especialistes en la manera de fer promoció econòmica al territori”. El batlle constantinenc ha manifestat la seva satisfacció i ha confirmat que espera que “ben aviat puguem anunciar nous projectes i noves iniciatives per tal d’intentar que l’activitat econòmica comenci a rodar”. L’alcalde ha afegit que és conscient que “són moments molt difícils per a tothom i és amb aquestes sinergies amb les quals hem de treballar per millorar”.

Back to top