Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Consell Escolar Municipal aprova les actuacions del Pla Educatiu d’entorn per al curs 2020-2021

Aquest dijous 22 d’octubre s’ha celebrat a Constantí la reunió del Consell Escolar Municipal d’inici del curs 2020-2021. Tenint en compte la situació actual a causa de la pandèmia, aquesta sessió s’ha celebrat de forma telemàtica i ha comptat amb la presència de representants de tota la comunitat educativa: des de l’Inspector, tècnics, regidora d’Ensenyament, directors/es, professors/es, AMPAS, alumnes i personal no docent de tos els centres educatius.

Durant la reunió s’ha donat compte de les inscripcions als centres educatius del municipi per aquest curs. També s’ha presentat la memòria d’actuacions del Pla Educatiu d’Entorn del curs 2019-2020 i s’han aprovat les propostes d’actuacions d’aquest pla educatiu per al present curs escolar 2020-2021. En aquest sentit, moltes de les propostes d’actuacions d’aquest curs s’hauran d’adaptar a la situació d’excepcionalitat motivada per la pandèmia de la Covid-19, i algunes d’aquestes propostes no es podran acabar realitzant.

A banda, d’aquesta reunió del Consell Escolar han sorgit noves iniciatives que es realitzaran durant el curs com són: una escola de pares i mares per oferir acompanyament a totes aquelles famílies que vulguin adquirir coneixements per formar part de l’aprenentatge dels seus fills, i la realització de càpsules de noves tecnologies adreçades a famílies amb problemes de digitalització. També s’ha aprovat doblar el nombre d’hores dedicades al projecte d’estudis assistits per millorar les competències dels alumnes del municipi afectats pel confinament i d’aquesta manera promoure la igualtat d’oportunitats.

El Consell Escolar Municipal és l’òrgan de participació, consulta i assessorament, que representa tota la comunitat educativa del municipi

Back to top