Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí col·labora amb la Marató de TV3 amb vidrioles a comerços i equipaments i un Fotomatón solidari

Constantí tornarà a mostrar la seva solidaritat i se sumarà un any més als actes en col·laboració amb la Marató de TV3, que se celebrarà el diumenge 20 de desembre i que aquest any està dedicada a la investigació i la lluita contra la Covid-19. Malgrat que la situació sanitària ha impedit que aquest any es pugui celebrar la tradicional Marató Musical que cada any organitzava l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” al Pavelló Poliesportiu, els actes solidaris no faltaran a la seva cita.

D’aquesta manera, a partir del dia 4 de desembre es dipositaran unes vidrioles amb el logo de la Marató a diverses botigues i comerços locals i també a tots els equipaments municipals, per tal que tothom pugui fer els seus donatius i les seves aportacions econòmiques. Els comerços que vulguin col·laborar amb la Marató de TV3 es poden posar en contacte amb la Unió de Botiguers (en cas de ser-ne membres) o bé a través del telèfon 977 52 05 21 o el correu citaprevia@constanti.cat (en cas de no ser comerç adscrit a la UBC).

A més, aquest any hi haurà una novetat en aquesta programació d’actes per col·laborar amb la Marató. Els dissabte 5 i 12 de desembre, des de les 11 h i fins a les 13 h, s’instal·larà a la Plaça de les Escoles Velles un “fotomatón” promogut pel comerç local Fotomarbis Studio. Aquest “fotomarbis matón”, convida la ciutadania a venir a fer-se una foto divertida i tots els diners que es recullin es destinaran íntegrament a col·laborar amb la Marató de TV3. Una iniciativa divertida i solidària en la que tothom hi podrà col·laborar.

Back to top