Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tasques de renovació als parcs infantils del Grup Centcelles

L’Ajuntament de Constantí continua treballant en el pla de millora i renovació dels parcs infantils del municipi. Dintre d’aquest projecte, en les darreres setmanes s’han enllestit els treballs de renovació dels equipaments de joc a diversos parcs situats a les places interiors del Grup Centcelles.

Aquests treballs han permès el desmuntatge i la retirada d’alguns dels elements d’esbarjo que es trobaven en mal estat i la instal·lació de nous gronxadors, tobogans, joc de pont flotant i balancí per tal de renovar aquests espais de lleure.

Durant el passat estiu ja es van realtzar treballs de manteniment i millora dels parcs infantils a diverses zones del nucli urbà. L’objectiu d’aquestes actuacions és oferir als nostres infants espais per tal que puguin gaudir del seu temps d’oci en les millors condicions possibles. Paral·lelament, s’han iniciat els treballs per a la instal·lació de nous fanals al Parc de les Escoles Velles.

Back to top