Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les obres de millora a l’escola Mossèn Ramon Bergadà

Coincidint amb l’inici del 2n trimestre del curs escolar s’han donat per finalitzades les obres de reparació i millora a l’Escola Mossèn Ramon Bergadà. A mitjans del passat mes d’agost s’iniciaven aquests treballs.

Amb una inversió de 382.111,37 €uros, finançada pel Departament d’Educació de la Generalitat, aquesta segona part del projecte de millora de l’escola s’ha realitzat en dues fases a l’entorn de l’edifici de primària del centre, amb l’objectiu de minimitzar la influència de les argiles expansives que conformen el terreny. La primera fase es va realitzar a la part de davant de l’edifici i la segona fase ha consistit en treballs a la part de darrera. El projecte ha comportat noves reparacions de millora a l’edifici de primària amb intervencions interiors i exteriors, instal·lacions, moviments de terres, enderrocs, fonamentació, paviments, serralleria, sanejament, millora dels equipaments i treballs de jardineria.

Durant l’any 2019 el Departament d’Educació ja va enllestir la primera part d’aquest projecte de renovació i millora de l’escola, que es va centrar en l’altre edifici del centre educatiu, l’edifici d’educació infantil, també amb intervencions a l’interior i a l’entorn de l’edifici, per tal de minimitzar la influència de les argiles expansives.

Back to top