Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí organitza concursos a les xarxes socials per celebrar el Carnaval

El Carnaval a Constantí d’aquest any es viurà a través de les xarxes socials. Atesa l’actual situació sanitària per la pandèmia no s’organitzaran els actes multitudinaris tradicionals com la rua de Carnaval pels carrers del poble o el ball i concurs de disfresses al Pavelló Poliesportiu. Com a alternativa, s’han programat diversos concursos i activitats a les xarxes socials per animar la població a participar i gaudir d’aquesta celebració des de casa. Entre els concursos que es faran a través de les xarxes socials s’ha organitzat un concurs de màscares de carnaval adreçat a tota la població. En aquest sentit, també s’ha organitzat un concurs de maquillatge de carnaval. En tots dos casos, els participants hauran d’enviar les seves fotografies al correu electrònic: carnavalconstanti@gmail.com. El termini màxim per enviar les fotografies és fins el diumenge 14 de febrer. Totes les fotografies que siguin enviades es publicaran a les xarxes socials (Facebook i Instagram) de l’Ajuntament fins el 21 de febrer. La foto que rebi més “M’agrada” serà la guanyadora de cadascun dels concursos.

D’altra banda, la gastronomia també serà protagonista aquest any amb un concurs en què totes les persones participants hauran de preparar un àpat tradicional d’aquestes dates de carnestoltes (coques de llardons, truites, botifarra d’ou, o qualsevol altre recepta…). La mecànica del concurs serà idèntica als concursos de màscares i maquillatge, i també s’haurà d’enviar la foto de cada plat al correu carnavalconstanti@gmail.com (màxim fins el 14 de febrer). Les fotos es publicaran a les xarxes socials i la que rebi més “m’agrada” serà la guanyadora.

El dia 22 de febrer es donaran a conèixer els guanyadors de cadascun dels concursos. Els premis consistiran en 50 €uros per al guanyador, a gaudir en qualsevol dels comerços de la Unió de Botiguers de Constantí.

Back to top