Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pavelló Poliesportiu retornarà a l’activitat el dimarts 16 de febrer

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí reprendrà la seva activitat esportiva a partir del dimarts dia 16 de febrer.

Tot i que la revisió de les mesures de protecció COVID aprovades pel PROCICAT permetien l’obertura des del passat dilluns 8 de febrer d’instal·lacions esportives i equipaments en espais tancats amb un aforament del 30 %, no serà fins la setmana vinent que la instal·lació reprendrà la seva activitat habitual. El fet de ser la seu electoral aquest diumenge 14-F ha comportat que durant aquesta setmana s’hagin fet les tasques d’adequació del recinte per a la jornada electoral.

El Pavelló Poliesportiu reprendrà l’activitat amb estrictes mesures de seguretat i higiene, seguint les recomanacions i la normativa vigent que garanteixen el control de la Covid-19 i aplicant els límits d’aforament que exigeix la normativa. En aquest sentit, es continuarà aplicant el pla de contingència vigent abans del tancament, amb accions generals per al personal adscrit al servei esportiu, així com als responsables de les entitats i clubs que fan ús de les instal·lacions; i d’altra banda es contemplen mesures destinades als usuaris de classes dirigides i de la zona del gimnàs.

Aquesta setmana s’han publicat al web de l’Ajuntament de Constantí www.constanti.cat els horaris de les activitats dirigides. Per participar d’aquesta activitats i per accedir al pavelló caldrà demanar cita prèvia.

Back to top