Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença la vacunació als agents de la Policia Local de Constantí

Aquesta setmana s´ha començat a administrar la primera dosis de la vacuna d´Oxford – AstraZeneca als funcionaris de la Policia Local de Constantí, dintre de l’estratègia de vacunació contra la Covid 19 establerta pel Departament de Salut als professionals que treballen en els serveis públics considerats essencials.

Els agents de la Policia Local han estat citats de manera individual i han rebut un SMS de l´Agència de Salut convocant-los als centres de vacunació (Tarragona i/o Cambrils), on havien de portar una declaració d´autoresponsabilitat .

Paral.lelament, des de la Policia Local es recorda a la població la necessitat de mantenir la distància social, l’ús de mascareta i el rentat de mans. Entre tots podem combatre aquesta pandèmia.

Back to top