Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Unió de Botiguers de Constantí ha repartit 300 premis durant la campanya “Rasca, rasca” de Nadal

La campanya “Rasca, Rasca” de promoció del comerç local que es va iniciar per Nadal a Constantí està arribant als seus últims dies. Fins aquest divendres 28 de febrer encara es pot participar d’aquesta iniciativa que es va presentar durant la passada campanya de Nadal per part de l’Ajuntament de Constantí i la Unió de Botiguers del municipi.

Amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar el comerç local s’ha impulsat un “Rasca, rasca” amb butlletes que es podien obtenir comprant als comerços adherits a la Unió de Botiguers. Amb el lema “Comprant a Constantí hi guanyem tots!”, les persones que han fet les seves compres als establiments locals han pogut obtenir més de 300 regals o obsequis que oferien els comerços locals a través d’aquesta promoció, per valor de 4.800 euros.

Des de la Unió de Botiguers s’ha valorat molt positivament l’acollida que ha tingut aquesta campanya entre els comerços locals i la ciutadania, i s’espera que en els pròxims mesos pugui tenir continuïtat amb noves iniciatives.

Des de l’Ajuntament de Constantí i la Unió de Botiguers, a través d’aquests iniciatives conjuntes, es vol sensibilitzar a la ciutadania de la importància de fer confiança i donar suport al comerç local, especialment en un any tan complicat com ha estat aquest 2020.

En les pròximes setmanes està previst que comenci un nou curs de promoció i negoci a través de les xarxes socials adreçat a comerços i botigues del municipi. Les inscripcions encara estan obertes i es poden fer a través de l’Oficina Municipal de Treball, al correu oficinadetreball@constanti.cat , telèfon 977 19 08 21

 

 

 

 

 

Back to top