Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Exposició d’homenatge a les dones de 80 anys del municipi

La Plaça de les Escoles Velles de Constantí acull fins al 9 d’abril l’exposició “80. Nascudes l’any 1941”, amb fotografies de Sílvia Iturria. Es tracta d’una mostra presentada aquest 8 de març, durant el Dia Internacional de la Dona, i que pretén ser un homenatge a les dones del municipi nascudes l’any 1941, que aquest 2021 celebren el seu 80è aniversari.

L’exposició està basada en retrats d’aquestes dones i es complementa amb informació sobre els fets històrics relacionats amb el Dia Internacional de la Dona. A més, en la mostra s’inclou el poema “Celebració”, de la sra. Maria Dolors Pons Vallvé, qui va ser mestra de l’escola Mossèn Ramon Bergadà, llegit aquest 8 de març durant l’acte central del Dia Internacional de la Dona a Constantí. L’exposició es complementa també amb frases de dones cèlebres al llarg de la història.

Aquesta exposició ha estat la gran novetat d’aquest any en la celebració del Dia Internacional de la Dona a Constantí. Degut a la situació sanitària actual de pandèmia per la Covid-19, enguany no s’ha pogut celebrar el tradicional dinar d’homenatge a les dones del municipi, que es feia cada any al Pavelló Poliesportiu. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’ha apostat per impulsar aquesta exposició com a homenatge a les dones del municipi que aquest any celebren el seu 80è aniversari.

Back to top