Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es manté el servei de menjador escolar durant la Setmana Santa

Durant el període vacances de Setmana Santa, l’Ajuntament de Constantí manté obert el servei de menjador escolar tal i com ja ha fet els anys anteriors en tots els períodes de vacances escolars. El consistori continua plantejant com una de les actuacions prioritàries la detecció i la garantia de la cobertura de les necessitats d’alimentació dels infants en aquests períodes de vacances escolars

Amb una vintena d’alumnes inscrits, aquest servei de suport alimentari s’està desenvolupant un any més a l’espai habitual del menjador escolar al col·legi Centcelles. A causa de la situació sanitària, s’apliquen durant el servei tota una sèrie de mesures d’higiene, seguretat i desinfecció dels espais.

Amb aquesta mesura el consistori vol evitar que, un cop acabades les classes, els nens i nenes que van habitualment al menjador escolar i que poden fer almenys un àpat al dia en condicions, es quedin sense el servei durant els períodes de vacances escolars. En els pressupostos d’aquest 2021 l’Ajuntament de Constantí ha mantingut la partida pressupostària destinada a beques menjador de 130.000 euros, i durant aquest període de vacances escolars el 100 % d’aquestes ajudes va a càrrec del consistori.

Back to top