Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nou servei de recollida porta a porta concertat de residus voluminosos i saques de poda d’origen domèstic

A partir del 23 d’abril entra en funcionament un nou servei de recollida porta a porta concertada de residus voluminosos i de saques de poda d’origen domèstic a Constantí, que permetrà:

 • Facilitar la retirada de saques de poda i de tot tipus d’objectes voluminosos (mobles, tèxtils, estris vells, matalassos, somiers, objectes fèrrics i altres materials rebutjats) així com els del tipus elèctric i electrònic (RAEE).
 • Millorar la qualitat i la imatge de la via pública mitjançant l’eliminació dels abocaments incontrolats d’aquest tipus de residus que es donen al voltant dels contenidors del carrer.
 • Augmentar els nivells i la qualitat de la recollida selectiva del municipi.

El motiu de la implantació d’aquest nou servei és doble. Per una banda es vol millorar la qualitat de l’espai públic, eliminant la presència de residus voluminosos a les àrees d’aportació del municipi, i ajudar a incrementar la quantitat de residus reciclats. Actualment Constantí només recicla un 19% dels seus residus, mentre que els objectius d’Europa i Catalunya marquen un mínim del 60%.


COM FUNCIONARÀ?
A partir del 23 d’abril es podrà sol·licitar la recollida a través de l’APP “Viu més Constantí” amb només 3 passos:

1) Descarregar-se gratuïtament l’aplicació, disponible per a les plataformes Android i IOS a través de Google Play i App Store.
2) Demanar-la a través del Formulari de recollida de voluminosos de l’aplicació.
3) Consultar el missatge de confirmació que es rebrà a través del mòbil i/o el correu electrònic amb el dia i el punt de recollida acordat.


CAMPANYA INFORMATIVA
Del 6 al 25 d’abril es durà a terme una campanya informativa per donar a conèixer el nou servei a la població. Aquesta consistirà en les següents accions comunicatives:

 • Enviament d’una carta informativa a la població per presentar el nou servei i penjada de cartells informatius per tot el municipi.
 • Instal·lació d’un punt informatiu itinerant per donar informació sobre el nou servei i resoldre dubtes. Estarà en funcionament del 13 al 17 i del 20 al 24 d’abril, de les 10 a les 14 h i de 17 a 20 h, a les següents ubicacions:
   Dimarts, a la Plaça Escoles Velles
   Dimecres, a la Rambla 11 de setembre, al davant de les escoles
   Dijous al matí, al davant Plaça Pau Casals (Mercat Setmanal) i a la tarda, al
  davant de l’ajuntament
   Divendres, a l’Av. Reus, al davant del Supermercat Consum
   Dissabte, al Carrer Barcelona cantonada amb Carrer Sant Sebastià
 • Passi d’una falca informativa a través de Constantí Ràdio i realització d’una campanya publicitària per donar a conèixer el servei també a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

 • Per qualsevol dubte o aclariment sobre el nou servei es pot contactar amb l’Ajuntament a través del c/e ajuntament@constanti.cat o al 977 52 05 21.
Back to top