Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obren les inscripcions per al Campus d’Estiu 2021 en el marc del Pla Educatiu d’Entorn

Del 12 al 31 de maig s’obre el període d’inscripcions per participar del Campus d’Estiu 2021 a Constantí. Es tracta d’una de les principals novetats que s’han afegit aquest any al Pla Educatiu d’Entorn al municipi, per tal de desenvolupar accions educatives més enllà de l’horari lectiu i durant l’estiu.

El Campus d’Estiu es farà a l’escola Mossèn Ramon Bergadà del 5 al 23 de juliol, en horari de 9 a 13 hores. S’hi realitzaran activitat diversificades com robòtica, reforç escolar, jocs de taula, anglès, jocs d’aigua, música, ciència màgica. Els destinataris d’aquest Campus d’Estiu són els alumnes de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior (de 1r a 6è) escolaritzats a Constantí. Les places són limitades (20 alumnes per cada cicle).

Per realitzar les inscripcions cal adreçar-se a Serveis Socials (carrer sant Pere 49) amb cita prèvia: 977 524036. El preu d’inscripció és de  5 euros setmana. Les places es confirmaran una vegada efectuada la inscripció i pagament.

L’Ajuntament de Constantí ha rebut aquest any una assignació econòmica de 28.883 €uros addicionals del Departament d’Educació per a desenvolupar projectes dintre del Pla Educatiu d’Entorn del curs 2020-2021. Al llarg del curs s’han desenvolupat accions com tallers de robòtica, bàsquet o teatre, i s’han doblat les hores del projecte d’estudi assistit. Amb aquesta addenda, durant el mes de juliol s’organitzarà per primera vegada aquest Campus d’Estiu.

Back to top