Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pavelló Poliesportiu amplia el seu horari d’obertura

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí informa que des d’aquest 1 de juny s’amplia l’horari de la instal·lació i passa a ser de 8.30 a 22 hores. A més, es modifiquen els torns per a reservar hora per al gimnàs. Aquests seran: de 8.30 a 10 h, de 10.30 a 12 h, de 12.30 a 14 h, de 14.30 a 16 h, de 16.30 a 18 h, de 18.30 a 20 h i de 20.30 a 21.50 h.

Per fer ús del gimnàs s’ha de demanar cita prèvia a través del web de l’Ajuntament a www.constanti.cat, per correu electrònic a l’adreça poliesportiu@constanti.cat o per telèfon al 977 52 00 79. La cita s’ha de demanar el dia abans. Les cites per al dilluns es poden demanar des del divendres anterior. En cas de no poder assistir a la cita reservada, es prega comunicar-ho. D’altra banda, des del Pavelló s’informa que a partir d’aquest mes de juny el descompte a les quotes passa a ser del 25%, segons decret d’alcaldia.

Per accedir a la instal·lació se seguiran complint amb les mesures de seguretat per la Covid-19 amb presa de la temperatura, ús de la mascareta en tot moment i les consultes a recepció es limiten a dues persones. Per accedir al gimnàs és obligatori el canvi de sabates, rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i ús de tovallola de mida gran. Per accedir a les pistes també s’ha de seguir el protocol marcat per la instal·lació, l’aforament és limitat i no es permet la presència de públic. La zona d’aigües, els vestuaris, els armariets i la sala de bronzejat romandran tancades.

Back to top