Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obren les inscripcions per assistir al Cicle de Concerts a Centcelles del mes de juliol

Aquest estiu Constantí recupera l’activitat cultural i una de les cites imprescindibles serà durant el mes de juliol el Cicle de Concerts a Centcelles, que aquest any arriba a la seva quarta edició. Després de l’aturada forçosa de l’activitat cultural a causa de la pandèmia que va impedir la celebració d’aquest cicle l’estiu passat, aquest any el cartell serà novament de luxe amb formacions com l’Escola Municipal de Música de Constantí, la Reus Big Band, Arianna Savall & Hirundo Maris i el Quartet Gerhard.

Els concerts tindran lloc els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol, a les 20.30 hores, amb entrada gratuïta. L’aforament serà limitat i per tal d’assistir als concerts caldrà fer inscripció prèvia al registre de l’Ajuntament, o bé trucant al telèfon 977 520 521 o per correu electrònic a citaprevia@constanti.cat

El Cicle de Concerts a Centcelles forma part del cicle “Fem estiu, Fem Constantí”, que es presentarà el pròxim dimarts 22 de juny i que comptarà amb una àmplia programació cultural per als mesos de juliol i agost. El Cicle de Concerts a Centcelles està organitzat per l’Associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. El programa d’aquesta 4a edició aposta novament per una varietat d’estils i propostes musicals, que van des del clàssic fins a la música contemporània.

Back to top