Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

EL NOSTRE COMERÇ: HC Automoción, un tracte de proximitat i confiança en la reparació del teu vehicle

Fa cinc anys, HC Automoción arribava a Constantí per instal·lar-se com a taller al local del carrer Sant Feliu número 8. Amb Nicolás Herrera Checa comandant el negoci, van decidir traslladar-se a Constantí després d’acumular anys d’experiència en el sector en un altre taller, a Tarragona. HC Automoción ofereix un servei integral en la reparació de vehicles, des d’una revisió rutinària de manteniment, reparació i muntatge de pneumàtics, electricitat i electrònica, muntatge d’enganxalls de remolc, tot tipus de reparacions en general, i assessorant al client en allò que més li convé en cada punt de la reparació.

Nicolás Herrera explica que en aquest tipus de servei “la implicació per part del taller és essencial i això comporta que al client no li importi gaire on estiguis ubicat” i afegeix que el més important per al client és “poder estar tranquil a l’hora de deixar el seu vehicle sense haver de preocupar-se per res més”. Per això, la raó de ser de HC Automoción passa  “per disfrutar a diari de la nostra feina, intentant assessorar i ajudar els nostres clients, que al cap i a la fi són els que fan possible que cada dia puguem aixecar la persiana”.En aquest sentit, destaca la importància d’oferir “un tracte proper i de confiança mútua amb el client”, l’única manera de poder gaudir de la teva feina en allò que fas dia a dia “i allà on hi passes la major part del teu temps”. Herrera té clar que “la confiança és primordial i quan el client necessita una solució se li ha de donar amb plena seguretat”. Aquest esforç i tracte de proximitat aplicat al treball diari té el seus fruits amb el pas dels anys i es veu en la confiança que els clients dipositen en aquest servei i és que com apunta el Nicolás “fa falta molt de temps per guanyar-te la confiança del client i molt poc per perdre-la”.

Nicolás Herrera es defineix com una persona treballadora, emprenedora “y con don de gentes”. Li agrada el tracte proper amb les persones i tenir sempre “una actitud positiva davant les adversitats que ens anem trobant pel camí”. És optimista pel que fa a la situació de futur dels tallers d’automoció i reparació de vehicles, però no tant pel que fa al comerç de proximitat en altres sectors. El Nicolás lamenta “tots els negocis de proximitat que s’estan tancant, ja gairebé no existeixen els petits comerços que ens assessoraven a l’hora d’escollir un producte” i reivindica la importància de no perdre aquest tracte proper amb els clients.

Durant la pandèmia, els tallers de reparació de vehicles han pogut seguir treballant gairebé amb tota normalitat ja que es consideraven serveis essencials per garantir el desplaçament de totes les persones que han hagut de seguir desplaçant-se als seus llocs de treball amb el seu vehicle, tot i el risc que suposava exposar-se al virus. Per això, Herrera vol mostrar el seu immens agraïment “a totes aquelles persones que han seguit a primera línia donant-ho  tot perquè no ens faltés de res”. 

Per acabar, Nicolás Herrera fa extensiu aquest agraïment a la Unió de Botiguers i a l’Ajuntament de Constantí, “per la seva tasca i la dedicació que han tingut i tenen envers els comerciants del municipi”.

Fotos: Fortuny Fotògrafs

Back to top