Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Les entitats locals, protagonistes de l’arribada de la Flama del Canigó a Constantí

L’arribada de la Flama del Canigó i la tradicional Lectura del Manifest al davant de l’Ajuntament van centrar els actes de Sant Joan d’aquest any a Constantí. Pels volts de les 8 del vespre els integrants de Motoclàssic Constantí arribaven amb la Flama procedents de Reus i iniciaven un recorregut pels carrers del poble fins arribar al carrer Major. Un cop allà, els representants del consistori acompanyats de les entitats i associacions del municipi es van concentrar davant de l’Ajuntament, i cadascuna de les entitats participants va encendre una espelma a partir de la Flama.

També es va entregar una espelma a totes les persones assistents a l’acte i es va poder veure un mural obra de l’artista local, Cristina Plaza, fet especialment per a l’ocasió. La tradicional Lectura del Manifest de la Flama d’aquest any va anar a càrrec del director del Cap Constantí, dr. Joaquim Breva, en reconeixement a tot el personal sanitari que ha estat a primera línia des de l’inici de la pandèmia.

Els actes de Sant Joan van començar a primera hora de la tarda amb un espectacle infantil de música, escuma i aigua al pati de l’escola mossèn Ramon Bergadà.

Back to top