Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Inici dels Campus d’Estiu 2021 en el marc del Pla Educatiu d’Entorn

Aquest dilluns 5 de juliol han començat a Constantí els Campus d’Estiu 2021, una de les principals novetats que s’han afegit aquest any al Pla Educatiu d’Entorn al municipi, per tal de desenvolupar accions educatives més enllà de l’horari lectiu i durant l’estiu.

El Campus d’Estiu es farà a l’escola Mossèn Ramon Bergadà del 5 al 23 de juliol, en horari de 9 a 13 hores. S’hi realitzen activitats diversificades com robòtica, reforç escolar, jocs de taula, anglès, jocs d’aigua, ciència màgica i activitats musicals amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”. Els destinataris d’aquest Campus d’Estiu són els alumnes de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior (de 1r a 6è) escolaritzats a Constantí. Cada cicle compta amb una vintena d’alumnes inscrits que seran coordinats per un equip format per una coordinadora i 6 monitors/es (1 monitor/a per cada 10 alumnes). Durant el Campus s’aplicaran totes les mesures d’higiene i de seguretat atenent a la situació sanitària, amb grups bombolla, rentat de mans i ús de mascareta.

A banda d’aquest Campus d’Estiu adreçat als alumnes de cicle inicial, mitjà i superior, durant el mes de juliol també s’està fent un Campus per als alumnes de secundària de  l’Institut amb una dotzena d’alumnes inscrits. En aquest Campus s’impartiran diversos tallers segons el curs de l’alumnat. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO realitzaran tallers de drons, bàsquet, grafitti, i reforç lúdic d’anglès i matemàtiques. Per la seva banda, els alumnes de 3r i 4t d’ESO realitzaran un taller de teatre

L’Ajuntament de Constantí ha rebut aquest any una assignació econòmica de 28.883 €uros addicionals del Departament d’Educació per a desenvolupar projectes dintre del Pla Educatiu d’Entorn del curs 2020-2021. Al llarg del curs s’han desenvolupat accions com tallers de robòtica, bàsquet o teatre, i s’han doblat les hores del projecte d’estudi assistit. Amb aquesta addenda, durant el mes de juliol s’organitzen per primera vegada aquests Campus d’Estiu.

Back to top