Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Reus Big Band protagonitza aquest dijous el segon concert del Cicle a Centcelles

Després de l’estrena del passat dijous amb el concert del grup de vent-fusta de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí, aquest dijous 15 de juliol continua el Cicle de Concerts a Centcelles, amb l’actuació que oferirà a partir de les 20.30 hores la Reus Big Band.

La Reus Big Band està formada per músics professionals amb una àmplia experiència en diferents estils, que s’ajunten en aquesta ocasió amb l’objectiu de seguir l’estel de les grans big bands modernes. Sense oblidar la tradició del swing ens ofereixen un repertori ple d’arranjaments contemporanis amb molta energia i bon humor. Més d’una hora d’espectacle on es podran escoltar des dels ritmes llatins més moguts fins als grooves més punyents del jazz-fusion. Melodies d’infart, una base rítmica sòlida i solos espatarrants són els ingredients que donen com a resultat un so potent i amb molta trempera. Stevie Wonder, Gordon Goodwin, Phil Collins, Chuck Mangione… són només alguns dels referents d’aquesta nova Big Band nascuda a Reus, que de ben segur farà gaudir al públic assistent.

Des de 2016, any de la seva creació, s’han centrat en aprofitar la versatilitat i diversitat musical dels seus components per oferir un so característic que no deixa indiferent a ningú. A banda de la versatilitat musical, la interacció amb el públic és un altre dels tres diferencials de la banda, permetent que el públic pugui gaudir també visualment de l’espectacle.

Desprès d’una exitosa presentació al Bravium Teatre de Reus, alguns dels seus concerts més destacats han estat els del Teatre Fortuny de Reus i el Teatre Principal de Valls, on van comptar amb col·laboracions com el grup de grallers Canya d’Or o el cantautor Fito Luri. 

En la seva línia de col·laborar amb músics i agrupacions del nostre entorn i explorar la sonoritat de la big band amb diferents estils musicals, la Reus Big Band prepara actualment més col·laboracions amb diferents artistes del territori.

Back to top