Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Hirundo Maris presenta les cançons de “La rosa dels vents” al Cicle de Concerts a Centcelles

El grup Hirundo Maris ha protagonitzat el concert d’aquest dijous 22 de juliol del cicle de Concerts a Centcelles. Es tractava del concert més internacional del cicle d’aquest any, amb el reclam de la presència del grup integrat per Arianna Savall i Petter Udland Johansen. Finalment, però, el concert es va fer sense la presència d’Arianna Savall per indisposició d’última hora de l’artista.

La formació per al concert va ser un quartet  integrat per Petter Udland Johansen, tenor, violí, hardingfele i cistre; Gesine Bänfer, flautes, gaita i cistre; Ian Harrison, flautes, gaita i cornetto mutuo; I Miquel Angel Cordero, colascione i contrabaix

El grup va presentar en aquest format les cançons del disc “La rosa dels vents” (The wind rose). La rosa dels vents simbolitza els quatre grans punts cardinals musicals explorats pel conjunt: música antiga, música tradicional, composicions pròpies i improvisació lliure. Aquestes quatre fonts d’inspiració connecten i abracen el passat i el present.

El Cicle de Concerts a Centcelles finalitzarà el pròper dijous 29 de juliol amb el concert que oferirà el Quartet Gerhard, considerat un dels quartets amb més projecció a nivell europeu. Durant aquest concert de cloenda, el Quartet Gerhard estrenarà l’obra guanyadora del 1r Premi Centcelles de composició, “Byobu”, obra del director i compositor barceloní, Xavier Pagès-Corella.

Back to top