Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Presentació del llibre “Ara ja ho saps, mare…” de Jordi Villalbí

Aquest dimecres 28 de juliol, a les 20 hores, tindrà lloc a la Plaça de l’Església la presentació del llibre : “Ara ja ho saps, mare…”, de Jordi Villalbí Anglès, que s’ha editat amb la col·laboració de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Tots els beneficis que s’obtinguin de la venda del llibre van destinats íntegrament a aquesta entitat.

La presentació anirà a càrrec del músic constantinenc Joan Reig. També comptarà amb l’assistència del Dr. Josep Gumà, director de l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus,; de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, i de l’autor, Jordi Villalbí. L’acte serà conduït per Jordi Martínez (Constantí Ràdio ). En acabar hi haurà una actuació musical de Joan Reig i Sergi Esteve.

Back to top