Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

XXXVIIIè Aplec de la Sardana Vila de Constantí

Després de l’obligat ajornament de l’any passat a causa de la pandèmia, aquest diumenge 26 de setembre torna un dels esdeveniments culturals habituals a Constantí amb l’arribada de la tardor. Es tracta de l’Aplec de la Sardana, que un any més organitza el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El Parc de les Escoles Velles tornarà a ser l’escenari de l’aplec, que arriba ja a la seva 38a edició. Com ja és habitual la trobada sardanista es dividirà en jornada de matí i de tarda, i comptarà amb les actuacions musicals de la Cobla Reus Jove i la Cobla Cossetània. Al final de l’aplec, s’oferirà coca i cava per a tots els assistents.

Back to top