Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Club Gimnàstica Estètica Constantí inicia la temporada 2021-2022

El Club Gimnàstica Estètica Constantí va oferir el passat divendres 24 de setembre una jornada de portes obertes al Pavelló Poliesportiu. Coincidint amb l’inici de la nova temporada 2021-2022, l’entitat esportiva posava en marxa durant aquest mes de setembre una campanya de promoció de benvinguda en la matrícula per a les noves inscripcions, amb l’objectiu d’ajudar a les famílies amb les despeses del nou curs i fomentar la pràctica de l’activitat esportiva al municipi. Des del club s’ha informat que s’ha incrementat el nombre d’inscripcions per al nou curs fins a situar-se a nivells d’abans de la pandèmia.

El Club Gimnàstica Estètica Constantí comptarà aquesta temporada 2021-2022 amb 3 equips de Gimnàstica Estètica de grup, un equip de Gimnàstica rítmica i un equip d’iniciació. El passat 6 de setembre s’iniciaven els entrenaments per començar a preparar les noves coreografies de cara al mes de desembre.

D’altra banda, aquesta temporada es posa en marxa una nova activitat, Ritmes i Balls, amb l’objectiu de promocionar la dansa esportiva entre els nens i nenes de 4 a 12 anys. Aquesta nova modalitat ha tingut una gran acollida i s’han pogut crear 3 categories.

Back to top