Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença la segona fase de l’ampliació del cementiri municipal

L’Ajuntament de Constantí ha iniciat la segona fase  del projecte d’ampliació de nínxols al cementiri municipal. El projecte consistirà en la instal·lació de 58 nous nínxols a la zona nord-est del recinte, distribuïts en tres alçades.

Els treballs finalitzaran a principis del mes de noviembre i l’obra té un import de 36.336,99€+IVA. El projecte contempla la construcció de nínxols amb un sistema industrialitzat de peces de formigó armat.

Les obres d’ampliació es van iniciar el 2017 amb la primera fase a la zona nord. Un cop finalitzada aquesta segona fase, està previst que pròximament es construeixin 33 nous nínxols en l’àmbit Sud-Oest i 66 en l’àmbit Sud. 

Durant  el passat mes de setembre, s’ iniciaven les obres de reparació i reforma de les cobertes en la zona de nínxols més antiga del cementiri municipal. D’aquesta manera es posarà fi a les patologies ocasionades pel pas del temps en aquesta part del cementiri municipal. També es repararà la façana exterior, que actualment presenta problemes d’humitat.

Back to top