Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta la nova delegació de la Lliga contra el Càncer a Constantí

La Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre compta amb una nova delegació a Constantí. Aquest dimecres 20 d’octubre es va fer la presentació a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb el nomenament de la nova delegada, Antònia Rodríguez.

L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Polítiques d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament de Constantí, Mariana Buger; i de la regidora de Transició Ecològica i Serveis Municipals, María García. També hi va ser present l’escriptor Jordi Villalbí, autor del llibre “Ara ja ho saps, mare”, editat amb la col·laboració de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Durant l’acte es va impartir una conferència sobre els serveis que s’ofereixen des de la Lliga, a càrrec de Dolors Ribas, coordinadora de la Lliga a les nostres comarques.

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre és una institució privada sense ànim de lucre. El seu objectiu principal és dur a terme activitats que millorin el control del càncer en la població

Back to top