Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comencen les obres de construcció d’un skatepark i una pista multiesportiva a l’Avinguda Andorra

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs per la construcció d’un skatepark i, al costat, una pista multiesportiva entre l’Avinguda Andorra i el carrer Mn. Ramon Bergadà. Aquest projecte permetrà generar un espai lliure, de zona verda, de caràcter esportiu i que complementarà l’oferta lúdica actual per als joves del municipi. El pressupost d’aquesta actuació és de 104.190,03 euros amb un termini d’execució d’uns 3 mesos.

El terreny original on s’ubicarà és força pla (5% aproximadament), amb lleugera pendent des de la vorera (punt més alt) fins a la circumval·lació TV-7211 (punt més baix). El moviment de terres per aconseguir una base plana (1% de pendent) és mínim. Es preveu una base (solera de formigó) disgregada, no compacte, sistematitzada i integrada amb elements vegetals que harmonitzin la seva implantació i en minimitzin l’efecte. Sobre aquesta base s’instal·larà la pista multiesportiva i els mòduls de skate. A més, s’instal·laran elements de mobiliari urbà com bancs i papereres

Aquesta actuació s’emmarca dintre del Pla d’inversions de 7 milions d’euros aprovat per unanimitat del Ple de l’Ajuntament per al període 2021-2024. Cal recordar que aquest projecte va ser la proposta guanyadora dels pressupostos participatius convocats per l’Ajuntament de Constantí l’any 2019.

Back to top