Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Associació de Pensionistes i Jubilats celebra el tradicional dinar pre-Nadal

El Pavelló Poliesportiu ha acollit aquest diumenge 12 de desembre el tradicional dinar pre-Nadal organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Constantí. Aquesta jornada festiva i de germanor, que l’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia, ha permès el retrobament d’integrants i amics d’aquesta associació abans de les festes nadalenques i ha comptat amb la presència de 120 assistents.

Després del dinar hi va haver una actuació musical a càrrec del Grup de Cantaires de l’Ateneu de Tarragona i es va fer entrega d’un detall per a tots els assistents.

Després d’haver d’aturar completament la seva activitat durant tot l’any passat, l’Associació de Pensionistes i Jubilats ha pogut recuperar en els darrers mesos algunes de les seves activitats habituals, com els tallers, les sortides culturals i la tradicional calçotada que faran a principis de l’any vinent

Back to top