Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Conveni de col·laboració amb el MNAT i Repsol per al desenvolupament d’activitats culturals i patrimonials

Potenciar i aprofundir en les seves relacions en el camp de la divulgació cultural i del patrimoni és el principal objectiu del conveni de col·laboració que s’ha signat aquest dilluns 20 de desembre entre l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural mitjançant el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), l’Ajuntament de Constantí i Repsol.

L’acte, que s’ha fet al Conjunt Monumental de Centcelles, ha comptat amb la presència de Mònica Borrell, directora del MNAT, Oscar Sánchez, alcalde de Constantí i Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Aquesta col·laboració es basarà en 3 accions determinades: el Cicle de Concerts d’estiu, el projecte “Centcelles, el nostre objectiu” que compta amb la participació de tots els centres educatius del municipi, i la programació cultural de Constantí, amb la possibilitat de presentar al conjunt monumental de Centcelles aquelles activitats organitzades per l’Ajuntament de Constantí que tinguin una finalitat patrimonial o cultural.

El conveni de col·laboració tindrà una vigència de quatre anys, amb la possibilitat de prorrogar-lo durant quatre anys més previ acord de les parts.

Pel seguiment, vigilància i control de l’execució del conveni es constituirà una Comissió de Seguiment que es reunirà dos cops l’any i que estarà formada per un representant de cada entitat.

Back to top