Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Moto-Clàssic Constantí celebra la tradicional Plantada del pessebre al Pont de les Caixes

Fidels a la tradició, els integrants de l’associació Moto Clàssic Constantí han organitzat aquest diumenge 19 de desembre una de les activitats habituals de la programació nadalenca al municipi. Es tracta de la tradicional plantada del pessebre al Pont de les Caixes, un dels elements patrimonials més emblemàtics de Constantí, situat ben a prop del conjunt monumental de Centcelles i declarat Bé Cultural d’Interès General.

Més d’una vintena d’aficionats a les motos i els vehicles clàssics han participat d’aquesta plantada del pessebre, una activitat que aquest any arribava a la seva setena edició. Els participants es van trobar de bon matí al davant de l’Ajuntament per fer un esmorzar. Seguidament, van donar un tomb pel poble amb les motos i es van dirigir cap al Pont de les Caixes on van fer la plantada del pessebre. La gran peculiaritat d’aquest pessebre és que totes les figures estan fetes amb peces relacionades amb el món del motor.

Després de la plantada i de la fotografia commemorativa, es va fer una petita ruta pels voltants del terme municipal fins a retornar al lloc d’inici. 

Back to top