Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una conferència sobre l’obra de Jujol inicia el curs 2022 de les Aules de la Gent Gran

Aquest dimecres 12 de gener ha donat el tret de sortida al curs 2022 de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran a Constantí. Es tracta d’una iniciativa que promou l’àrea social de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i que compta amb la col·laboració del Sindicat Agrícola. L’acte inaugural va comptar amb la presència de l’alcalde, Óscar Sánchez; la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny; la coordinadora de les Aules de la Gent Gran de la URV, Isabel Miró; la coordinadora de les aules a Constantí, Àngels Solé; i Àlex Caburrasi en representació del Sindicat Agrícola.

La conferència inaugural, que es va dur a terme seguint amb els protocols sanitaris per la Covid19, va comptar amb la participació d’una trentena de persones. La xerrada va anar a càrrec de l’arquitecte Josep Maria Buqueras Bach sota el títol “Jujol i la seva petjada al Camp de Tarragona”.

Les Aules de la Gent Gran busquen donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat, i han comptat des dels seus inicis amb el suport del Sindicat Agrícola, on cada dimecres es realitzaran les sessions a càrrec de professors adscrits a la universitat o d’altres ponents de reconegut prestigi.

La principal novetat d’aquest any és que, d’acord amb el plantejament de la URV, les aules es faran durant l’any natural. És a dir, han començat aquest mes de gener i s’allargaran fins al desembre fent una pausa durant els mesos de juliol, agost i setembre. A Constantí però, com ja ha passat en les edicions anteriors, es va fer un petit tast amb un cicle de conferències durant el mes de novembre que van tenir com a protagonistes a ponents que tenen una vinculació amb el municipi.

El proper dimecres 19 de gener no hi haurà sessió de les aules en coincidir amb els actes de la Festa Major d’hivern. La següent conferència està programada per al dia 26 de gener. Porta per títol “Joan Serra i Vilaró, l’home i l’obra” i anirà a càrrec de Jaume Massó Carballido. Totes les conferències tenen lloc a les set de la tarda, al Sindicat Agrícola de Constantí.

Back to top