Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Acte de benvinguda als infants nascuts durant l’últim any

Aquest dissabte, 29 de gener, l’Ajuntament de Constantí va oferir un acte de benvinguda als infants nascuts durant aquest darrer any al municipi. Aquest any s’ha recuperat aquesta activitat, que es va fer a la Plaça de l’Hospital (davant de la Biblioteca) i que va consistir en l’entrega d’un detall i obsequi de reconeixement a cadascuna de les famílies amb fills nascuts durant el passat 2021, consistent en un lot de productes per a nadons.

En total, se’n beneficiaran 62 famílies. Durant aquest últim any han nascut i s’han inscrit i empadronat a Constantí un total de 31 nens i 31 nenes. L’acte va comptar amb una actuació musical del Conjunt instrumental juvenil de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”.

Durant l’acte es va informar de totes les accions que es desenvolupen des dels diversos serveis de l‘Ajuntament de Constantí per tal d’ajudar les famílies. Per finalitzar, es va fer una fotografia amb tots els pares, mares i nadons nascuts durant l’últim any.

Back to top