Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es convoca un nou Curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball, informa de la convocatòria d’un nou Curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions.  El curs s’iniciarà aquest mes de febrer i finalitzarà al mes de juny, amb una durada de 370 hores teòrica + 80 hores pràctiques de perfeccionament en empresa. S’impartirà de dilluns a divendres en horari de 9 a 11 hores i la formació teòrica es realitzarà a les aules de la Biblioteca Municipal de Constantí.

Es tracta d’un curs 100 % subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i indicat principalment per a persones en situació d’atur demandants d’ocupació. Els alumnes han de tenir el títol d’ESO o formació equivalent (les persones que no tinguin la titulació s’hauran de presentar a una prova de nivell). Les competències del curs es basen en preparar i donar suport a les intervencions d’atenció de les persones i el seu entorn en l’àmbit institucional indicades per l’equip interdisciplinari, i desenvolupar intervencions d’atenció física, sociosanitària i psicosocial dirigides a persones dependents en l’àmbit institucional.

La realització del curs permetrà l’obtenció del certificat de professionalitat, per tal de treballar com a auxiliar sociosanitari, gerocultor/a en residències de gent gran i dependents, centres de dia, pisos tutelats o altres institucions socials o cuidador/a de persones amb algun tipus de minusvalidesa física, psíquica o sensorial.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball de Constantí, situada al carrer Sant Pere número 49. Telèfon 977 19 08 21 o oficinadetreball@constanti.cat. També us podeu adreçar a l’Escola d’Adults de Constantí a través del telèfon 977 52 42 28 o bé a través de l’adreça de correu electrònic escolaadults@constanti.cat.

Back to top