Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obren les inscripcions per participar de la Caminada popular i visita guiada a Sirusa

Del 7 al 18 de febrer es poden fer les inscripcions per a la Caminada Popular i visita guiada a les instal·lacions de Sirusa (Incineradora de Residus Urbans), que tindrà lloc el dissabte 19 de febrer. Es tracta d’una de les activitats incloses dintre de la programació de la Setmana de la Dona i la Nena a la Ciència que s’inicia aquesta setmana a Constantí i que inclou tot un seguit d’activitats que tenen com a principal objectiu reivindicar i visibilitzar el paper de les dones i les nenes l’àmbit científic.

Les inscripcions per participar d’aquesta caminada es poden fer a l’OAC (Oficina d’Ateicnó ciutadana) de l’Ajuntament de Constantí, trucant al telèfon 977 52 05 21 o a través del correu citaprevia@constanti.cat. El preu de l’activitat és d’1 €uro.

La sortida es farà des de la Plaça de les Escoles Velles a les 10 hores i una vegada arribats a Sirusa, al Polígon Industrial Riu clar, es farà una visita guiada a les instal·lacions de la Incineradora amb les explicacions a càrrec de tècniques del servei.

A la tornada a Constantí, els participants de la Caminada podran gaudir d’un vermut popular.

L’any 2016 l’assemblea General de les Nacions Unides va declarar l’11 de febrer com el Dia Internacional de la Nena i la Dona en la Ciència. Al voltant d’aquest dia, s’organitzen activitats que promouen les vocacions científiques entre nenes i noies, així com la igualtat d’oportunitats dins d’aquest sector.

Back to top