Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí organitza activitats del 8 al 13 de març durant la Setmana de la Dona

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, el dia 8 de març, l’Ajuntament de Constantí ha programat durant la setmana vinent diverses activitats adreçades principalment al col•lectiu de dones del municipi, amb l’objectiu de reivindicar un any més la igualtat de drets entre els homes i les dones.

El dimarts 8 de març tindrà lloc l’acte central de la Setmana de la Dona amb la tradicional Lectura del Manifest, a càrrec de les associacions de dones del municipi. Serà a partir de les 12 del migdia i com és habitual tindrà lloc al davant de l’Ajuntament. El mateix dia 8 de març, a la Biblioteca Municipal, es farà una sessió especial del Club de Lectura Fàcil amb la lectura de “Les invisibles” de Genis Sinca, versió d’Ana Crespo.

La Biblioteca Municipal també acollirà una sessió de contes infantils amb el títol “Contes per a la igualtat. Valentes i amb empenta” a càrrec d’Imma Pujol,  el dimecres 9 de març a les 17.30 hores. Ja el dijous 10 de març, continuaran les activitats a la Biblioteca amb una sessió especial de “Les Tertúlies en català”, sobre la situació de la dona a diferents països.

Les activitats continuaran el divendres 11 de març amb un Taller al Pavelló Poliesportiu: “No hem de normalitzar les alteracions del sòl pélvic”. El diumenge 13 de març, al llarg del matí, es farà una Masterclass de Zumba  a la Plaça de les Escoles Velles.

I el mateix diumenge 13 de març per finalitzar els actes de la Setmana de la Dona, aquest any es recupera una de les activitats principals en anteriors edicions d’aquesta programació que l’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia, el Dinar de dones al Pavelló Poliesportiu. Es tracta d’un acte de reconeixement i homenatge a totes les dones constantinenques, amb un dinar de germanor adreçat exclusivament al col·lectiu de dones del municipi. Les inscripcions per participar del dinar s’han de fer prèviament a l’OAC de l’Ajuntament, abans del 7 de març. El preu del dinar és de 15 euros.

Back to top