Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions per participar a la visita guiada a l’ETAP de Sant Joan Despí

L’Ajuntament de Constantí ha organitzat per al diumenge 20 de març una visita guiada a l’ETAP (Estació de Tractament d’Aigua Potable) de Sant Joan Despí. L’activitat s’emmarca dintre de la programació de la Setmana de l’Aigua que es farà a Constantí del 14 al 27 de març amb tot un seguit de propostes que tenen com a objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d’aquest bé essencial i la conscienciació del seu ús responsable.

A banda de la visita  a les instal·lacions de l’ETAP de Sant Joan Despí, durant la tarda es farà una visita guiada panoràmica en autobús per Barcelona, amb parada a Montjuïc.

El preu de l’activitat és de 20 €uros, incloent les visites, el dinar i l’autobús. Les inscripcions per participar d’aquesta sortida s’han de fer prèviament a l’OAC de l’Ajuntament, al telèfon 977 52 05 21 o a través del correu citaprevia@constanti.cat

Back to top