Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Campanya tinença responsable d’animals domèstics

L’Ajuntament de Constantí vol contribuir a que el municipi sigui un espai on tots els seus habitants puguin conviure amb civisme, també els animals domèstics. Per aquest motiu durà a terme una campanya de comunicació adreçada a les persones propietàries d’animals domèstics amb l’objectiu que ajudin a evitar que els seus animals siguin un perill i/o puguin generar molèsties, i que contribueixin a mantenir el municipi net i lliure de males olors.

EN QUÈ CONSISTIRÀ?
A partir del 23 d’abril posarà a disposició dels propietaris i propietàries d’animals domèstics del municipi els següents materials:
– Un díptic informatiu amb les accions que cal dur a terme per fer una tinença responsable dels seus animals.

– Un lot de productes per tenir cura dels seus gossos i del municipi, format pels següents elements: 1 ampolla reutilitzable per netejar l’orina dels seus animals i 1 portabosses per recollir els seus excrements

COM ES PODEN ACONSEGUIR?
Aquests materials només s’entregaran a aquelles persones que tinguin els seus animals censats o bé que realitzin el tràmit.
Per censar els animals domèstics cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Constantí, al C. Major, 27, de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h i dimarts i dijous també de 16:30h a 18:30 h.

Els propietaris i propietàries d’animals ja censats també podran recollir-lo a través de la parada de Sant Jordi de l’Ajuntament de Constantí que el dia 23 d’abril estarà instal·lada davant del Consistori de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 19:00h.

ACCIONS DE REFORÇ COMUNICATIU
Es preveu també la realització d’una campanya de reforç a través de les xarxes socials del Consistori, de l’Aplicació Viu Més Constantí i de Constantí Ràdio.

Per qualsevol dubte o aclariment sobre el nou servei es pot contactar amb l’Ajuntament a través del c/e ajuntament@constanti.cat o al Tel. 977 520 521.

Back to top