Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Sergent de la Policia Local de Constantí, Lluís Molina, rep un reconeixement per la seva trajectòria

Aquest dijous 21 d’abril s´ha celebrat al Centre Cultural de Valls (Alt Camp) una nova edició del Dia de Les Esquadres a la Regió policial Camp de Tarragona , la festa del cos Mossos d´Esquadra, que va comptar amb l’assistència de diverses autoritats provincials i dels cossos policials de al demarcació. Durant el transcurs d´aquest acte institucional va ser condecorat amb la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau el Cap de la policia Local de Constantí, Sergent Lluís Molina, on s´ha destacat la seva professionalitat i compromís de col·laboració entre el Cos de Mossos d´Esquadra i la Policia Local de la població en els darrers anys així com la seva trajectòria policial.

El Cap de la Policia local de Constantí, que va ser l’únic membre d’una policia local que va rebre aquesta condecoració, va estar acompanya durant l’acte per l’alcalde, Oscar Sánchez i el regidor de Governació i Seguretat, Alfonso Riscos.

Durant l’acte s’han lliurat un total de 23 condecoracions, 131 felicitacions, 17 diplomes a policies jubilats, 9 mètopes, diplomes de reconeixements, rams de flors i figures de bronze.

Back to top