Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’inaugura el Cruyff Court Constantí amb la presència del president del Barça, Joan Laporta, i de Jordi Cruyff

El fill de Johan Cruyff, Jordi Cruyff; la presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff; la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura; el president del FC Barcelona i de la Fundació FC Barcelona, Joan Laporta; el responsable comercial de la Fundació La Caixa, Alejandro Fernández; i l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez; han inaugurat avui el Cruyff Court Constantí, instal·lat a la Plaça de la Generalitat, amb la intenció de promoure l’esport entre els infants i joves del municipi.

Aquesta iniciativa de la Fundació Cruyff és fruit de l’aliança amb la Fundació ”la Caixa” i la Fundació FC Barcelona per a la construcció, el manteniment i la dinamització d’un total de 15 Cruyff Courts a tot Catalunya, projecte en el qual es dona prioritat a zones desfavorides per fomentar la inclusió social d’infants i joves especialment vulnerables a través de la pràctica de l’esport. En el cas del Cruyff Court Constantí, hi col·labora també l’Ajuntament de Constantí.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a propòsit fomentar l’esport i inculcar valors com ara la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, i també aconseguir prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil.

L’Ajuntament de Constantí, a través de la seva regidoria d’Esports, ha volgut adherir-se a aquests objectius amb la finalitat que aquest nou espai esportiu es converteixi en una referència al municipi per atendre les necessitats esportives i de lleure dels infants i joves.

Al febrer de l’any 2021, l’Ajuntament de Constantí i la Fundació Johan Cruyff van signar un conveni de col·laboració per a la instal·lació d’un Cruyff Court al municipi, concretament a la Plaça de la Generalitat. La instal·lació va finalitzar el mes d’abril de l’any passat.

Back to top