Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí celebra la X edició del Concurs de Colles Sardanistes

Un total de 10 colles han participat aquest diumenge 12 de juny del Concurs de Colles Sardanistes Vila de Constantí, que s’ha celebrat a la Plaça de les Escoles Velles.  Aquest any, el concurs organitzat pel Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu i la Confederació Sardanista de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, ha arribat a la seva desena edició.

Després que l’edició de l’any passat va estar marcada per les restriccions i unes estrictes mesures d’higiene i seguretat a causa de la pandèmia, aquest any el concurs recuperava el seu format habitual. La cita ha comptat amb la presència de diverses colles sardanistes de totes les edats i categories (infantils, juvenils, veterans i grans) procedents de Tarragona, El Vendrell, Lleida, Figueres o Constantí. Entre les colles participants ha destacat, un any més, la presència dels Floquets de Constantí en categoria infantil. L’altra colla local que ha participat ha estat la colla Llentiscle, en categoria juvenil. L’acompanyament musical del concurs ha anat a càrrec de la Cobla Reus Jove. La jornada va finalitzar amb la tradicional ballada de la sardana de germanor amb tots els participants i públic assistent.

Totes les colles participants van rebre com a detall una ampolla d’oli de Constantí, envasat sota la marca “Vil·la de Centcelles” de la DOP Siurana, i amb una impressió relativa a la data de l’esdeveniment.

El Concurs de Colles Sardanistes Vila de Constantí es va recuperar l’any 2017  de la mà del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, després que es deixés de celebrar l’any 1996. .

Back to top